Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε !!!

+30 210 49 44 708
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ !!!

Voopoo Vsuit Pod Kit

35,90

Το V Suit είναι ένα μικρό, όμορφο με δυνατές αποδόσεις σύστημα Pod, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mah, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας που αφήνει την αίσθηση του δέρματος και η χωρητικότητα της δεξαμενής Pod είναι 2ml.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Voopoo Vsuit Pod Kit

Το V Suit της Voopoo είναι ένα μοναδικό σύστημα Pod, ο σχεδιασμός του μοιάζει με ένα απλό Pen Style kit αλλά οι δυνατότητες και οι λειτουργίες του είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το V Suit είναι ένα μικρό, όμορφο με δυνατές αποδόσεις σύστημα Pod, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mah, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας που αφήνει την αίσθηση του δέρματος και η χωρητικότητα της δεξαμενής Pod είναι 2ml.

Το VSuit και η Voopoo υιοθετεί μια καινοτόμα διαδικασία επίστρωσης πλαστικού που μοιάζει – αφήνει την αίσθηση του δέρματος* και μειώνει το βάρος διατηρώντας παράλληλα μια εξαιρετική αισθητική

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το προηγμένο Gene Chip δίνοντας στην συσκευή ταχύτατη ανταπόκριση, σταθερότητα, ισχυρή απόδοση και η ταυτοποίηση των αντιστάσεων γίνεται με απόλυτη ακρίβεια..

Ο συνδυασμός ενσωματωμένης μπαταρίας 1200mah και η γρήγορη φόρτισης Type-C σάς παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και μικρότερο χρόνο φόρτισης.

Η νέα αναβαθμισμένη μαγνητική δεξαμενή Pod χωρητικότητας 2ml, παρέχει στεγανοποίηση, εύκολη εφαρμογή με την συσκευή και απλούστερη διαδικασία αναπλήρωσης του υγρού χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές.

Η νέα δεξαμενή PnP MTL Pod με το Bionic σχεδιασμό του προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία MTL – Mouth to Lung.

Εκτός από την PnP MTL Pod Δεξαμενή η συσκευή είναι συμβατή και με άλλες δεξαμενές Pod της Voopoo, όπως οι δεξαμενές PnP Pod (Drag x / Drag S).

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 26mm x 26mm x 100mm
Χωρητικότητα μπαταρίας: Ενσωματωμένη 1200mah
Μέγιστη ισχύς: 40W
Τάση εξόδου: 3.2V – 4.2V
Εύρος Αντίστασης: 0.3ohm – 3.0ohm
Χωρητικότητα Δεξαμενής: 2ml
Αντιστάσεις: Σειρά PnP
Θύρα φόρτισης: Τύπος-C
Χρώματα: White, Warm Gray, Black, Blue, Red

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x V Suit
1 x PnP MTL Pod Δεξαμενή
1 x PnP-TR1 1.2ohm Coil
1 x PnP-TM2 0.8ohm Coil
1 x USB Καλώδιο – Type-C
1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

Επιπλέον πληροφορίες

Color

Black, Red, Warm Grey

Είστε άνω των 18 ετών;

Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους.