Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε !!!

+30 210 49 44 708
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ !!!

Online Κατάστημα

ΜΠΑΤΑΡΙΑ – VISION iNOW 2000mA 40W

30,00

Vision iNow 40W 2000mAh, είναι το τελευταίο επίτευγμα σχεδιασμού από την Vision, με καινοτόμο σχεδιασμό της πλήρους ισχύος εξόδου, η μπαταρία iNow θα σας προσφέρει μια νέα διαφορετική εμπειρία ατμίσματος.

Η iNOW είναι σίγουρα η κορυφαία μπαταρία της κατηγορίας, η τεχνολογία αιχμής αναμειγνύονται σε ένα σούπερ κομψό περίβλημα που είναι εγγυημένο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η iNOW διαθέτει τέσσερις οπές εξαερισμού στο κάτω μέρος για την ψύξη της μπαταρίας και μπροεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ατμοποιητή.

Η φόρτιση είναι πάρα πολύ εύκολη. Η θύρα micro USB σας επιτρέπει να φορτίζετε απευθείας από μια θύρα USB ή μέσω πρίζας, χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ενέργεια που απομένει πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί προς τα κάτω όταν η μπαταρία είναι:

5 LED: 100% πλήρης
4 LED: 80% πλήρης
3 LED: 60% πλήρης
2 LED: 40% πλήρης
1 LED: 15% πλήρης

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Vision iNow 40W 2000mAh, είναι το τελευταίο επίτευγμα σχεδιασμού από την Vision, με καινοτόμο σχεδιασμό της πλήρους ισχύος εξόδου, η μπαταρία iNow θα σας προσφέρει μια νέα διαφορετική εμπειρία ατμίσματος. Η iNOW είναι σίγουρα η κορυφαία μπαταρία της κατηγορίας, η τεχνολογία αιχμής αναμειγνύονται σε ένα σούπερ κομψό περίβλημα που είναι εγγυημένο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα. Η iNOW διαθέτει τέσσερις οπές εξαερισμού στο κάτω μέρος για την ψύξη της μπαταρίας και μπροεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ατμοποιητή. Η φόρτιση είναι πάρα πολύ εύκολη. Η θύρα micro USB σας επιτρέπει να φορτίζετε απευθείας από μια θύρα USB ή μέσω πρίζας, χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ενέργεια που απομένει πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί προς τα κάτω όταν η μπαταρία είναι: 5 LED: 100% πλήρης 4 LED: 80% πλήρης 3 LED: 60% πλήρης 2 LED: 40% πλήρης 1 LED: 15% πλήρης Χαρακτηριστικά Χωρητικότητα: 2000mAh Ισχύς: Max. 40W Αντίσταση: 0.2Ω – 3.5Ω Ισχύς: 12A Μήκος: 94 χιλιοστά Διάμετρος: 21 χιλιοστά Σπείρωμα: 510 Βάρος: 77g Περιεχόμενα Συσκευασίας: 1 x 40W Vision iNow Battery – 2000mAh 1 x Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Στο εγχειρίδιο αναφέρει η συσκευασία περιέχει καλώδιο USB, το οποίο είναι ένα λάθος εκτύπωσης. Δεν συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB..

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα

ΑΣΗΜΙ, ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ

Είστε άνω των 18 ετών;

Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους.