Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε !!!

+30 210 49 44 708
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ !!!

Online Κατάστημα

FLUX BOX MOD WOTOFO

56,00

Flux Mod έχει σχεδιαστεί από την Wotofo σε συνεργασία με την διάσημη παγκοσμίως Rig Mod. Το Flux Mod στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει ισχυρό Mod, με μέγιστη απόδοση 200W και τροφοδοσία του γίνετε από δυο μπαταρίες 18650 η συσκευή καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τις τρομακτικές αποδόσεις του.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Flux Mod έχει σχεδιαστεί από την Wotofo σε συνεργασία με την διάσημη παγκοσμίως Rig Mod. Το Flux Mod στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει ισχυρό Mod, με μέγιστη απόδοση 200W και τροφοδοσία του γίνετε από δυο μπαταρίες 18650 η συσκευή καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τις τρομακτικές αποδόσεις του. Η Wotofo έχει απορρίψει όλες τις λειτουργίες όπως τον έλεγχος θερμοκρασίας που αποδείχθηκαν περιττές για τους περισσότερους χρήστες, και τις έχει αντικαταστήσει με μια απλούστερη μορφή λειτουργιών. Οι λειτουργίες πυροδότησης (Fire Button Speed) της συσκευής είναι τρεις, η κανονική λειτουργία η οποία είναι πιο γρήγορη από τις περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά, η ισχυρή λειτουργία για αυτούς που θέλουν να βιώσουν το επόμενο επίπεδο ταχύτητας και την ισχυρή Plus λειτουργία για την υπέρτατη απόδοση της συσκευής.

Λειτουργίες του Mod:

Standard (Κανονική λειτουργία)
Powerful (Ισχυρή λειτουργία)
Powerful Plus (Ισχυρή + λειτουργία)
Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Mod με την φωτιζόμενη λυχνία led στην μέση και η αίσθηση που έχει στο χέρι θα σας εντυπωσιάσει.

Εύκολη πλοήγηση χωρίς περιττές λειτουργίες
Το mod είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες εμπείρους και μη. Η πλοήγηση στο μενού είναι πολύ εύκολη χωρίς περιττές λειτουργίες και επιλογές. Για να μεταβείτε στο περιβάλλον επιλογής λειτουργίας της συσκευής απλά πατήστε το Fire Button και το κουμπί συν στα δεξιά ταυτόχρονα, για να μεταβείτε στην επιλογή του χρώματος της λυχνίας απλά πατήστε το Fire Button και το κουμπί μείον στα αριστερά ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 91.6mm * 50.8mm * 30.3mm

Υλικό: Κράμα Ψευδαργύρου

Τύπος μπαταρίας: 2 x18650 (δεν περιλαμβάνεται)

Οθόνη: έγχρωμη οθόνη OLED 1,3 ιντσών

Εύρος εξόδου: 5-200W

Λειτουργία πυροδότησης: Κανονική / Ισχυρή / Ισχυρή +

Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 1.5Α

Εύρος αντίστασης: 0,08 – 3,0ohm

Περιεχόμενα Συσκευασίας
1 xFluxBoxMod

1 xΕγχειρίδιο χρήστη

1 xΚαλώδιο φόρτισης USB

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα

White

Είστε άνω των 18 ετών;

Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους.