Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε !!!

+30 210 49 44 708
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ !!!

Online Κατάστημα

Aspire VROD Mod 200W

51,90

Tο Aspire Rhea Box Mod είναι το πρώτο ανθεκτικό σε κραδασμούς mod της Aspire που υποστηρίζει τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας. Το Aspire Rhea Box Mod είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και δέρμα με εξαιρετικά κομψό και άνετο σχεδιασμό. Το Aspire Rhea Mod τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 18650 με γρήγορη φόρτιση type-C και έχει μεγιστη ισχύ τα 200W. Το Aspire Rhea Mod διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 0,96 ιντσών με εξατομικευμένη ρύθμιση UI. Το Rhea Mod υιοθετεί το ASP Chipset για πολλαπλές προστασίες και μπορεί να προσφέρει λειτουργίες WATT / VOLTAGE / BYPASS / TC / TCR / CPS για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Η κατασκευή του Aspire VROD Mod είναι εξαιρετικά στιβαρή και ελαφριά, καθώς ο σκελετός του αποτελείται από κράμα αλουμινίου. Τα δερμάτινα στοιχεία που πλαισιώνουν το σώμα της συσκευής, ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του mod, χαρίζοντάς σας παράλληλα εξαιρετική εργονομία κι άνετο κράτημα.

Το Aspire VROD Mod διαθέτει απλή και ξεκάθαρη TFT έγχρωμη οθόνη 0.96″ όπου απεικονίζονται όλες οι ρυθμίσεις που επιλέγετε. Εύκολα και εργονομικά.

Το Aspire VROD Mod είναι εξοπλισμένο με το φημισμένο ASP Chipset της Apire, με σκοπό να σας δώσει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Διαθέτει πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης με τις λειτουργίες VW, VV, Bypass, TC, TCR, CPS, ώστε να εξατομικεύσετε το άτμισμά σας πλήρως.

Θα ευχαριστηθείτε ιδιαίτερα την αυτονομία του VROD Mod, καθώς λειτουργεί με δύο μονές μπαταρίες χωρητικότητας 18650 για να καλύπτει πλήρως τις καθημερινές σας ατμιστικές ανάγκες. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, υποστηρίζει τη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με καλώδιο Type-C.

  • 1 x VROD Mod (η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται)
  • 1 x Καλώδιο Φόρτισης USB Type-C
  • 1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

Επιπλέον πληροφορίες

Color

Καφέ, Μαύρο, Μπλε, Γκρι

Είστε άνω των 18 ετών;

Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους.