Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε !!!

+30 210 49 44 708
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ !!!

Online Κατάστημα

ΜΠΑΤΑΡΙΑ – VISION DEUS MOD 18650 – 65W

40,00

Ακόμα ένα αριστούργημα από την Vision – το 65W Deus είναι μια ενιαία μπαταρία 18650 mod με ένα πραγματικά καινοτόμο σχεδιασμό μέσα και έξω! Πλήρης έλεγχος, πλήρης παραγωγή, τα πάντα πλήρη – το Deus τα έχει όλα. Αν ψάχνετε για ένα 18650 mod που μπορεί να χειριστεί σοβαρά τις υπό ohm εμπειρίες σας τότε μην ψάχνεται περαιτέρω!

Προδιαγραφές
Μήκος: 144mm
Διάμετρος: 23mm
Ισχύς: Max. 65W
Αντίσταση Εύρος: 0.15Ω – 3.5Ω
Σπείρωμα: 510
Βάρος: 152g

Οι τεχνικές προδιαγραφές του Deus είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακές, αλλά υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο σε αυτό. Το Deus είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με εξαιρετικά καλή ποιότητα κατασκευής.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Ακόμα ένα αριστούργημα από την Vision – το 65W Deus είναι μια ενιαία μπαταρία 18650 mod με ένα πραγματικά καινοτόμο σχεδιασμό μέσα και έξω! Πλήρης έλεγχος, πλήρης παραγωγή, τα πάντα πλήρη – το Deus τα έχει όλα. Αν ψάχνετε για ένα 18650 mod που μπορεί να χειριστεί σοβαρά τις υπό ohm εμπειρίες σας τότε μην ψάχνεται περαιτέρω! Προδιαγραφές Μήκος: 144mm Διάμετρος: 23mm Ισχύς: Max. 65W Αντίσταση Εύρος: 0.15Ω – 3.5Ω Σπείρωμα: 510 Βάρος: 152g Οι τεχνικές προδιαγραφές του Deus είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακές, αλλά υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο σε αυτό. Το Deus είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με εξαιρετικά καλή ποιότητα κατασκευής. Συμπαγές και πολύ ανθεκτικό, το Deus είναι εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι εγγυημένα για να κάνουν την εμπειρία ατμίσματός σας το καλύτερο που μπορεί να είναι! Πρώτον και κύριον, η κύρια καινοτομία είναι ένα κουμπί 360° που σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε πτυχή του ατμίσματος με την άκρη του αντίχειρά σας. Για να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε, απλά γυρίστε το κουμπί 90 ° και αυτό είναι όλο. Μόλις ξεκλειδωθεί, κάντε κλικ στο κουμπί 5 φορές σε 2,5 δευτερόλεπτα για να την ενεργοποιήσετε. Μια άλλη εξαιρετική καινοτομία είναι η έννοια της πλήρους εξόδου – το Deus προσφέρει μια αξιόπιστη και σταθερή παραγωγή ατμού σε κάθε ρούφηγμα χωρίς να χάσει καμία δύναμη! Το Deus είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως και θα έπρεπε. Ο χρόνος αποκοπής είναι 15 δευτερόλεπτα, η μπαταρία απενεργοποιείται μόνο αν πατηθεί το πλήκτρο για περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα. Το Deus είναι επίσης εξοπλισμένο με ευκρινείς τεχνολογία που ανιχνεύει αν είναι σε αδράνεια για 3 δευτερόλεπτα και εισέρχεται σε μια κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης από μόνη του..

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα

ΑΣΗΜΙ, ΜΑΥΡΟ

Είστε άνω των 18 ετών;

Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους.